Contact | All4Weddings.nl
In de media | All4Weddings.nl

Hoi, mijn naam is Natasja!

Al jaren geleden heb ik mijn "ja-woord" gegeven en nu het jullie beurt is, vind ik het geweldig om jullie in aanloop daarnaar toe bij te staan.
                             
                            Lees meer...

Your guide towards the perfect day
Welkom! | All4Weddings.nl

Adviesgesprek: door de bomen wél het bos zien!

Ceremoniemeester/
gastvrouw

Budget weddingplanner

Weddingplanner ‘all the way’
                       Lees meer...

Diensten:
Natasja
Disclaimer - Algemene voorwaarden - Copyright © 2014  - Design by:lekkerVETmedia.nl.

Ceremoniemeester/gastvrouw

Het is een eer om als familielid of goede vriend(in) gevraagd te worden als ceremoniemeester. Het is immers een belangrijke taak en alleen geschikt voor iemand die communicatief en organisatorisch zeer sterk is.

Je bent namelijk het aanspreekpunt van alle gasten en leveranciers op de dag zelf, maar ook al daarvoor.

Je bent op de hoogte van alle afspraken die gemaakt zijn, hebt een draaiboek van de dag zelf gemaakt met alle relevante gegevens, waaronder een perfect tijdschema met voldoende rustmomenten voor het bruidspaar, en ziet erop toe dat deze wordt nageleefd.

Daarnaast ben je op alles voorbereid, je hebt risico's in kaart gebracht en hebt maatregelen getroffen om niks aan het lot over te laten. Hoe eervol deze taak ook is, het betekent ook dat genieten er weinig tot niet in zit...

Liever toch deze belangrijke taak overlaten aan een professional, schakel mij dan in. Je wilt tenslotte dat de dag perfect gaat verlopen en dat iedereen alleen maar hoeft te genieten, vooral jullie zelf!