Contact | All4Weddings.nl
In de media | All4Weddings.nl

Hoi, mijn naam is Natasja!

Al jaren geleden heb ik mijn "ja-woord" gegeven en nu het jullie beurt is, vind ik het geweldig om jullie in aanloop daarnaar toe bij te staan.
                             
                            Lees meer...

Your guide towards the perfect day
Welkom! | All4Weddings.nl

Adviesgesprek: door de bomen wél het bos zien!

Ceremoniemeester/
gastvrouw

Budget weddingplanner

Weddingplanner ‘all the way’
                       Lees meer...

Diensten:
Natasja
Disclaimer - Algemene voorwaarden - Copyright © 2014  - Design by:lekkerVETmedia.nl.

Budget weddingplanner

Heb je niet veel te besteden en/of past een weddingplanner niet geheel in jullie budget? Of hou je zelf graag van organiseren, maar lukt het niet alles te regelen? Schakel mij dan in voor alleen bepaalde onderdelen en beperk het aantal persoonlijke bezoeken (en de uren die daarbij in rekening gebracht worden), door veelal telefonisch en per mail contact te onderhouden.

Het wordt op deze manier iets zakelijker en minder persoonlijk, maar het belangrijkste voor jullie is dat jullie dag wel tot in de puntjes geregeld wordt.

Deels door jullie, deels door mij. Deze dienst houdt wel in dat ik als ceremoniemeester op de dag zelf aanwezig ben, maar ook dit kan beperkt worden tot slechts een deel van de dag i.p.v. tot het begin van de ochtend tot het eind van de avond.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we welke delen jullie en welke delen ik ga organiseren hoe ik precies te werk ga.

We houden uiteraard gedurende het gehele proces contact met elkaar.