Contact | All4Weddings.nl
In de media | All4Weddings.nl

Hoi, mijn naam is Natasja!

Al jaren geleden heb ik mijn "ja-woord" gegeven en nu het jullie beurt is, vind ik het geweldig om jullie in aanloop daarnaar toe bij te staan.
                             
                            Lees meer...

Your guide towards the perfect day
Welkom! | All4Weddings.nl

Adviesgesprek: door de bomen wél het bos zien!

Ceremoniemeester/
gastvrouw

Budget weddingplanner

Weddingplanner ‘all the way’
                       Lees meer...

Diensten:
Natasja
Disclaimer - Algemene voorwaarden - Copyright © 2014  - Design by:lekkerVETmedia.nl.

Tijdens dit gesprek neem ik met jullie een algemene planning met jullie door waarin alle zaken aan bod komen die nodig zijn voor het plannen van jullie bruiloft. Aan de hand van de informatie die ik voorhand van jullie ontvang, betrekken we deze planning op jullie persoonlijke situatie. Ook beantwoord ik al jullie vragen en denk ik met jullie mee over diverse zaken.

 

Het is een eer om als familielid of goede vriend(in) gevraagd te worden als ceremoniemeester. Het is immers een belangrijke taak en alleen geschikt voor iemand die communicatief en organisatorisch zeer sterk is. Je bent namelijk het aanspreekpunt van alle gasten en leveranciers op de dag zelf, maar ook al daarvoor. Je bent op de hoogte van alle afspraken die gemaakt zijn.

Adviesgesprek

Ceremoniemeester/gastvrouw

Lees meer...

Lees meer...

Heb je niet veel te besteden en/of past een weddingplanner niet geheel in jullie budget? Of hou je zelf graag van organiseren, maar lukt het niet alles te regelen? Schakel mij dan in voor alleen bepaalde onderdelen en beperk het aantal persoonlijke bezoeken (en de uren die daarbij in rekening gebracht worden), door veelal telefonisch en per mail contact te onderhouden. Het wordt op deze manier iets zakelijker en minder persoonlijk.

Deze dienst omvat alles wat je maar kunt wensen van een weddinplanner! Niks is te gek, bijna alles is mogelijk. Geef jullie wensen aan en ik ga aan de slag om deze te verwezenlijken. Ik stel een planning op, heb regelmatig contact met jullie om de stand van zaken te bespreken, ik stel een draaiboek op waarin ik alle relevante informatie opneem en hou jullie budget in de gaten.

Budget weddingplanner

Weddingplanner ‘all the way’

Lees meer...

Lees meer...

Omdat de een alleen behoefte heeft aan houvast en advies en de ander echt alles uit handen wil geven, heb ik diverse diensten opgesteld waar uit gekozen kan worden. Uiteraard zijn de diensten ook te combineren met elkaar.