Contact | All4Weddings.nl
In de media | All4Weddings.nl

Hoi, mijn naam is Natasja!

Al jaren geleden heb ik mijn "ja-woord" gegeven en nu het jullie beurt is, vind ik het geweldig om jullie in aanloop daarnaar toe bij te staan.
                             
                            Lees meer...

Your guide towards the perfect day
Welkom! | All4Weddings.nl

Adviesgesprek: door de bomen wél het bos zien!

Ceremoniemeester/
gastvrouw

Budget weddingplanner

Weddingplanner ‘all the way’
                       Lees meer...

Diensten:
Natasja
Disclaimer - Algemene voorwaarden - Copyright © 2014  - Design by:lekkerVETmedia.nl.

Natasja heeft voor onze bruiloft op 8 mei alles voor ons geregeld. Best spannend want je trouwt maar 1x en je wil dus ook dat alles goed georganiseerd is.

Bij de eerste ontmoeting was het al snel duidelijk dat het goed klikte tussen ons. Natasja is erg gezellig en ze dacht gelijk mee over onze wensen, kwam met ideeen en tips & we konden vervolgens zelf bedenken of we daar wat mee deden. Ondanks dat ze tijdens gesprekken heel gezellig en vrolijk is, kon ze tijdens gesprekken met leveranciers ook heel zakelijk zijn waardoor ze goede offertes kon regelen.

Ze heeft voor ons bijna alles geregeld; van contacten met leveranciers tot het helpen uitzoeken van de bloemen. Van het ontvangen van de aanmeldingen voor de bruiloft tot het versieren van de kerk. Het is lekker dat ondanks alle spanning voor een aankomende bruiloft er iemand is die het overzicht houd en je ´steun en toeverlaat´ is.

Op de dag zelf was Natasja de hele dag/avond aanwezig. Ze hield goed het overzicht en het was handig om een duidelijk aanspreekpunt te hebben, want er zijn een hoop mensen met vragen zo´n dag. Wij hebben dan ook een ontspannen en zorgeloze bruiloft gehad aangezien ik het vertrouwen had dat het allemaal wel goed zou komen. Naderhand hebben we alleen maar complimentjes gehad van familie en vrienden dat het zo´n mooie dag was... maar ook iedereen had het erover dat het zo goed geregeld was, overal was aan gedacht en dat is erg leuk om te horen.

Mijn dank gaat dan ook uit naar jou Natasja, want zonder jou was het nooit zo goed gegaan! Bedankt!

Groetjes Mirjam & Guido Entius

 

 

 

 

 

—------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo Natasja! Als 'moeder van de bruid' wilde ik je ook nog even bedanken voor de perfect georganiseerde dag! En wat was ik blij met je 'noodkoffertje' toen ik even om naald en draad verlegen zat! Ik weet dat Mirjam en Guido heel erg blij met je waren want inderdaad: wat komt er veel kijken bij zo'n dag (als je het goed wilt doen!).

Nogmaals, ook namens Hans: Hartelijk bedankt!

—------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Natasja,

Heel erg bedankt voor je hulp gedurende de voorbereiding van en tijdens ons huwelijk. We hebben geen moment getwijfeld over je kwaliteiten. In het eerste gesprek op de locatie kwam je meteen goed beslagen ten ijs en stelde de juiste vragen. Je bent erg punctueel en professioneel: de dag verliep als een 'zonnetje'. Deze aanbeveling is je van harte gegund: heel veel succes in de toekomst.

R&D, uit Amstelveen