Contact | All4Weddings.nl
In de media | All4Weddings.nl

Hoi, mijn naam is Natasja!

Al jaren geleden heb ik mijn "ja-woord" gegeven en nu het jullie beurt is, vind ik het geweldig om jullie in aanloop daarnaar toe bij te staan.
                             
                            Lees meer...

Your guide towards the perfect day
Welkom! | All4Weddings.nl

Adviesgesprek: door de bomen wél het bos zien!

Ceremoniemeester/
gastvrouw

Budget weddingplanner

Weddingplanner ‘all the way’
                       Lees meer...

Diensten:
Natasja
Disclaimer - Algemene voorwaarden - Copyright © 2014  - Design by:lekkerVETmedia.nl.

Hopelijk zijn jullie na het lezen van deze site net zo enthousiast geworden als ik en kunnen we samen een kennismakingsgesprek inplannen. Tijdens dit gesprek stellen we ons aan elkaar voor, inventariseer ik jullie wensen en bespreken we wat ik voor jullie zou kunnen betekenen.

Maar het belangrijkste van dit gesprek is ontdekken of we een klik met elkaar hebben. Zo ja, dan volgt voor mij de volgende stap, namelijk het opstellen van een offerte. Hierin zien jullie duidelijk en overzichtelijk wat we met elkaar hebben besproken en welke kosten hierbij gemoeid zijn.

Zodra jullie mij een akkoord hierop geven, gaan we samen aan de slag. We plannen direct een vervolgafspraak waarin we nogmaals al jullie wensen tot in detail doornemen.

Ik denk met jullie mee, geef advies en neem een globale planning met jullie door, die ik daarna tot in detail thuis verder uitwerk. Al direct begin ik nu ook met het opstellen van een draaiboek. Deze werk ik tijdens het gehele proces bij zodat ik op de dag zelf alle relevante informatie bij me heb om misverstanden te voorkomen.

We houden regelmatig met elkaar contact, bezoeken samen locaties en nemen diverse malen de voortgang van de planning door. Ook geef ik jullie zelfs af en toe huiswerk mee, want bepaalde zaken kan ik nu eenmaal niet voor jullie doen, zoals in ondertrouw gaan of de gastenlijst opstellen. Ook bewaak ik, indien gewenst, gedurende het proces jullie budget en zorg ik ervoor dat dit niet overschreden wordt (tenzij we dit samen zijn overeengekomen).

Belangrijk om te weten is dat ik zonder jullie goedkeuring geen besluiten neem. Alles gaat in goed overleg!