Contact | All4Weddings.nl
In de media | All4Weddings.nl

Hoi, mijn naam is Natasja!

Al jaren geleden heb ik mijn "ja-woord" gegeven en nu het jullie beurt is, vind ik het geweldig om jullie in aanloop daarnaar toe bij te staan.
                             
                            Lees meer...

Your guide towards the perfect day
Welkom! | All4Weddings.nl

Adviesgesprek: door de bomen wél het bos zien!

Ceremoniemeester/
gastvrouw

Budget weddingplanner

Weddingplanner ‘all the way’
                       Lees meer...

Diensten:
Natasja
Disclaimer - Algemene voorwaarden - Copyright © 2014  - Design by:lekkerVETmedia.nl.

Mijn naam is Natasja en ik woon samen met mijn man en dochter (van vier jaar) in Hoorn Kersenboogerd. Al jaren geleden heb ik mijn "ja-woord" gegeven en nu het jullie beurt is, vind ik het geweldig om jullie in aanloop daarnaar toe bij te staan. Voor mij gaat het om de passie en het plezier van het weddingplannen. Het is voor mij eerlijk gezegd meer een hobby, dan een baan! Oké, een betaalde hobby, maar toch. Op het moment dat jullie "ja" tegen elkaar zeggen, komt er bij mij waarschijnlijk ook een traantje aan te pas. Dit komt omdat we vrij intensief met elkaar aan de slag gaan en op die manier toch een band opbouwen. En deze klik is cruciaal om de samenwerking goed te laten verlopen. Daarnaast hou ik gewoon erg van romantiek!

 

Naast mijn werkzaamheden als weddingplanner, ben ik werkzaam als gastouder in het gemak van mijn eigen huis. Iets totaal anders zou je denken, maar ook hierbij is organisatietalent vereist. En deze combinatie gaat prima samen. Ik ben 's avonds en in het weekend beschikbaar voor het organiseren van jullie bruiloft.

Hiervoor heb ik tien jaar lang voor een bank gewerkt. Grotendeels als secretaresse, waarvoor ik de opleiding 'directiesecretaresse' heb gevolgd, en als service level manager (vergelijkbaar met accountmanager). Tijdens beiden functies stond plannen, organiseren en dienstverlening centraal. Voor mij komt het er op neer dat ik veel voldoening haal uit het blij maken van een ander, in welke vorm dan ook. Toen ik wegens een reorganisatie de bank moest verlaten, besloot ik mijn hart te volgen en niet alleen meer in termen van promotie en carrière maken te denken. Ik wilde het meest uit mijn werk, maar vooral uit mijn leven halen. Dus dat betekent; doen wat je leuk vindt (uiteraard voor zover mogelijk). Ik besloot de opleiding 'weddingplannen' te volgen en hier zijn we dan. Ik ben vol enthousiasme klaar om jullie te begeleiden richting een van de mooiste dagen van jullie leven.

 

 

 

 

 

 

Wil je meer van mij weten, schroom dan niet ernaar te vragen!